Το service αποτελείται από μία πολύ μεγάλη γκάμα εργασιών. Εργασίες που μπορεί να είναι πολύ απλές όπως μία μικροβλάβη στο ηλεκτρικό κομμάτι του οργάνου ή και πολύ σύνθετες όπως ξυλουργικές εργασίες επισκευής, διαμόρφωσης ή βελτίωσης, βαφές και αναβαθμίσεις όσον αφορά στην προσθήκη ξύλων premium.

Μεγάλο κομμάτι του service αφορά το set up, δηλ. όλες αυτές τις εργασίες που γίνονται για να έχουμε την μέγιστη απόδοση σε χρειά, ακρίβεια και γενικά στην λειτουργικότητα του οργάνου. Το set up στο Δίηχο όμως δεν σταματά μόνο εκεί. Σκοπός μας είναι να επιστραφεί το όργανο στον μουσικό όχι σεταρισμένο να αποδίδει τα μέγιστα, αλλά προσαρμοσμένο πάνω του. Γι ‘ αυτό το λόγο ο μουσικός μπορεί να επιλέξει να παρευρίσκεται στην διαδικασία ή σε κάποια από τα στάδιά της, έτσι ώστε στο τέλος το set up να είναι προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παιξίματός του (χτύπημα, συχνότητες, είδος μουσικής κτλ.).

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Στον τομέα των βελτιώσεων μπορούν να ειπωθούν πολλά. Βελτιώσεις μπορούμε να έχουμε σε κάθε ξεχωριστό μεγάλο ή μικρό κομμάτι των οργάνου, ηλεκτρικό, μηχανικό, ξυλουργικό με σκοπό να προσαρμοστεί ένα ήδη σωστά σεταρισμένο όργανο πιο καλά πάνω σε έναν μουσικό. Στον τομέα των βελτιώσεων δίνονται προτάσεις όσον αφορά την οποιαδήποτε αγορά ανταλλακτικών ή hardware, πάντα όμως με γνώμονα την λογική “value for money”, προκειμένου να έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα με επιθυμητό κόστος εντός ορίων σαφώς.

Όσον αφορά την εικόνα του οργάνου μπορούν να γίνουν αναβαθμίσεις σε βαφές ειδικές ή μη, με νέα χρώματα, αλλά και επισκευές “χτυπημένων” οργάνων. Επίσης, η οπτική αναβάθμιση μπορεί να εμπεριέχει τοποθέτηση καπλαμάδων από premium ξύλα ή ακόμα και ειδικών σχεδίων ανάλογα την διαθεσιμότητα. Επιπλέον, ένα όργανο μπορεί να αναβαθμιστεί οπτικά, αλλά κυρίως σε ηχόχρωμα προσθέτοντας καπάκια (tops) από διάφορα ξύλα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ SERVICE

  • Καθαρισμός από 15 €
  • Basic setup (απλό setup χωρίς καθαρισμό) από 25 €
  • Αλλαγές ποτενσιομέτρων και διακοπτών από 2 € + ανταλλακτικό
  • Αλλαγή χορδών από 5 € + χορδές
  • Αλλαγές τάστων από 100 € (εκτός από αλλαγή μεμονωμένων οπότε η χρέωση μεταβάλλεται αναλόγως)
  • Αλλαγές χρώματος από 120 € αναλόγως χρωματισμού και υφής
  • Χρεώσεις μικροεπισκευών κατόπιν συνεννόησης

* Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α